Kiracı Takip Yazdır

  • 0

Kiracı Takip, Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Takip etmeniz gereken onlarca hatta yüzlerce gayrimenkul mü var? Bu program tam size göre. Hiç bir kuruluma gerek olmadan ister bilgisayarınızdan ister iPhone, iPad, Android vs gibi cep telefonundan kiracılarınızı takip edin. Çok gelişmiş SMS ve E-Posta gönderme sistemi ile kira alacaklarınız kiracılarınıza gününde bildirilir.

Kiracı takip hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Takip etmeniz gereken onlarca hatta yüzlerce gayrimenkul mü var? Bu program tam size göre. Hiç bir kuruluma gerek olmadan ister bilgisayarınızdan ister iPhone, iPad, Android vs gibi cep telefonundan kiracılarınızı takip edin.

Çok gelişmiş SMS ve E-Posta gönderme sistemi ile kira alacaklarınız kiracılarınıza gününde bildirilir!

Kiralama İşlemleri

Çok basit arabirimi sayesinde kiralama sözleşmesi, kiracı bilgileri, kiracı iletişim Bilgileri, demirbaş takibi, fatura & sayaç işlemleri, Ziyaretçi takibi, Şikayetler vs gibi kiralama ile işlerinizi çabucak yapabilirsiniz.

Otomatik Borç Hatırlatma

Kira veya aidat ödemesi geçmiş kiracılara; otomatik toplu veya bireysel SMS ve E-Posta gönderimi yapabilirsiniz.

Sistemden gönderilen SMS ve E-Posta'larda sizin belirleyeceğiniz isim gözükür!

Fatura & Sayaç İşlemleri

Elektirik, su, yakıt, sayaç vs. gibi giderleri kiracılarınıza eşit olarak ya da tanımladığınız gider payına göre borçlandırma yapabilir, Fatura ödemelerinizi kolayca takip edebilirsiniz.

Gayrimenkullerinizi Organize Eder

Kiracı Takip Programımız ile Ziyaretçi takibi, Şikayet Takibi, Demirbaş takibi gibi bir çok işinizi heryerden takip edebilirsiniz.

Binanıza kimler girip kimler çıkıyor? Kayıt altına almak istemezmisiniz? Ziyaretçiler Modülümüzü mutlaka inceleyin

Şikayet Modülü ile binanız ile ilgili problemleri ve onarım aşamalarını takip edebilir, tamirat vs. gibi şikayetleri otomatik olarak ilgili firmaya aktarabilirsiniz.

Gelişmiş Gayrimenkul Yönetimi

Gayrimenkullerinizi topluca bir arada görebileceğiniz, binalarınızın doluluk oranlarını takip edebileceğiniz çok gelişmiş bir gayrimenkul yönetim sistemi vardır.

Üstelik sisteme ekleyeceğiniz görevlileri bina bazında yetkilendirebilirsiniz.

Gelir & Gider Yönetimi

Tüm gelir ve giderlerinizi takip edebileceğiniz çok gelişmiş cari modül ile tüm para akışınızı kontrol edebilir, çeşitli ödeme yöntemleri ve kasa takibi yapabilirsiniz.

Kullanıcılar ve Yekilendirme

Kiracı Takip Programının çok gelişmiş bir kullanıcı yönetim paneli vardır. Kullanıcılarınıza modül ve bina Seviyesinde yetkiler verebilirsiniz.

Kullanıcılar sadece kendi yaptığı işlemleri yetkisi dahilinde görebilir. Bir kullanıcınıza Silme yetkisi vermezseniz o kullanıcı sistemden hiç bir şey silemez!

Kullanıcıları İzleme ve Takip

Gelişmiş aktiviteler aracı ile kullanıcılarınız sistem üzerinde yaptığı her türlü işlem (Giriş, Çıkış, Ekleme,Düzenleme, Silme...) kayıt altına alınmaktadır.

Bir kayıt ile ilgili bir yanlışlık, hata ya da suistimal söz konusu olduğunda o işlemi kimin ne zaman yaptığını görebilirsiniz.

Hizmetler & Ücretler

Rakipsiz olan www.kiracitakip.com kullanım ücretleri bütçeniz için en ekonomik çözümler sunar. İster on gayrimenkulünüz isterse yüzlerce gayrimenkulünüz olsun iddia ediyoruz eğer bizim fiyatlardan daha ucuz bir çözüm (Aynı özellikleri barındıran) bulursanız programı size bedava veriyoruz!

25

Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?

<< Geri